Events

Het hele jaar door kun je als bezoeker van de binnenstad getrakteerd worden op iets extra’s. Naast de prachtige historische straatjes en monumentale gebouwen waar een authentieke sfeer uit straalt, is er ook altijd wat te beleven. Het Vrijthof is daarvoor de ideale locatie. Raadpleeg dus de evenementenkalender als u erbij wilt zijn.

Let op: De openluchtconcerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht kunnen op basis van de maatregelen van de Nederlandse regering niet kunnen plaatsvinden in juli 2020. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar deze pagina.
Note: André Rieu’s open air concerts at the Vrijthof in Maastricht cannot take place in July 2020 due to the measures taken by the Dutch government. For more information, please refer to this page.

Nieuws

André Rieu concert verplaatst naar 2021

...
Meer nieuws..

BEREIKBAARHEID

VANAF STATION

Als je met de trein aankomt in Maastricht, sta je meteen aan de rand van het centrum. De afstand tussen het station en het Vrijthof is iets meer dan 1 km. Daar loop je in 10 minuten naar toe. Vanuit het station ga je rechtdoor richting de Sint Servaasbrug die je oversteekt. Als je de hoofdstraat volgt kom je uit op het Vrijthof.

PARKEREN

Parkeren kan direct onder het Vrijthof.