André Rieu Concerten

De openluchtconcerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht kunnen op basis van de maatregelen van de Nederlandse regering niet plaatsvinden in juli 2021.
De boodschap die André Rieu met ons deelt:

“Lieve vrienden,de laatste maanden zien we veel ontwikkelingen die ons hoopvol stemmen wat betreft het geven van concerten in de nabije toekomst. Velen van jullie, mijn lieve fans, zijn inmiddels al gevaccineerd, ik zelf ook.  Helaas zijn we wereldwijd nog niet ver genoeg met de vaccinaties om in juli onbezorgd en gelukkig samen in Maastricht te zingen, te lachen en te dansen. Mijn orkest en ik verlangen net als jullie naar deze avonden. Tot mijn grote spijt moet ik daarom aankondigen dat onze traditionele openluchtconcerten op het Vrijthof in Maastricht ook dit jaar niet door kunnen gaan.

Het moet weer voor iedereen mogelijk zijn onze concerten te bezoeken, jong en oud, uit Nederland, maar ook uit vele andere landen. Mijn orkest en ik zijn er erg trots op om elke zomer voor mensen uit de hele wereld in mijn geboortestad op te treden. 150.000 fans uit 90 verschillende landen hebben samen met ons in 2019 onvergetelijke avonden gevierd. Degenen onder jullie die mijn concerten in Maastricht al vaker hebben bezocht, weten dat deze magische, unieke en vrolijke sfeer alleen mogelijk is zonder beperkingen en afstandsregels. Als we feestvieren, doen we dat zoals altijd samen, met elkaar! Helaas is dit in 2021 nog steeds niet mogelijk, en veiligheid heeft natuurlijk de hoogste prioriteit.

We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om alle concerten opnieuw in te plannen, want we willen jullie iets geven om naar uit te kijken.

Ga naar www.vrijthofconcerten.info voor de verplaatste data, meer informatie en antwoorden op vragen. Bestellingen en reisarrangementen geboekt via André Rieu Travel blijven automatisch geldig voor 2022. Vanaf nu kunnen jullie vanuit de oorspronkelijke orderbevestiging je tickets met de nieuwe datum  downloaden.

Het Johann Strauss Orkest en ik sturen jullie onze allerbeste wensen. We kunnen niet wachten om binnenkort weer muziek en plezier met jullie te delen!

The waltz will go on!”

Bekijk ook

Nieuws

André Rieu concert verplaatst naar 2022

...
Meer nieuws..

BEREIKBAARHEID

VANAF STATION

Als je met de trein aankomt in Maastricht, sta je meteen aan de rand van het centrum. De afstand tussen het station en het Vrijthof is iets meer dan 1 km. Daar loop je in 10 minuten naar toe. Vanuit het station ga je rechtdoor richting de Sint Servaasbrug die je oversteekt. Als je de hoofdstraat volgt kom je uit op het Vrijthof.

PARKEREN

Parkeren kan direct onder het Vrijthof.