Vrijthof 35

Grandcafé Perroen

Grand Café de Perroen ligt, zonder twijfel, aan het mooiste plein van Nederland; het Vrijthof! Met zijn prachtige terras, knusse Grand Café en sfeervolle restaurant is het de perfecte locatie voor een prachtig dagje uit in Maastricht.

Grand Café de Perroen heeft een bourgondische keuken. Onze koks werken met passie aan echte Grand Café klassiekers. Van heerlijke broodjes, zowel warm als koud geserveerd tot vers gemaakte soepen. Zomerse salades, sappige burgers en ook lokale gerechten als “Mestreechs Zoervleis”, het welbekende zoet/zure runder-stoofpotje mogen natuurlijk niet op onze menukaart ontbreken. Kortom voor elk wat wils! Zowel jong en oud zal zich thuis en welkom voelen in dit gezellige Grand Café.

Komt u voor een kop koffie met Limburgse vlaai, een (zakelijke) lunch, een goed glas wijn of speciaal bier, een romantisch diner of een afzakkertje na een theatervoorstelling?

Wees welkom, wij verwennen u graag!

Team de Perroen

Info

OPENINGSTIJDEN

 • woensdag 10:30 - 21:00 uur
 • donderdag 10:30 - 21:00 uur
 • vrijdag 10:30 - 21:00 uur
 • zaterdag 10:30 - 21:00 uur
 • zondag 10:30 - 21:00 uur
 • CONTACT


  +31 (0)43 325 2073

  www.perroen.nl/

  info@perroen.nl
  social media

  Meer Culinair

  Nieuws

  BEREIKBAARHEID

  VANAF STATION

  Als je met de trein aankomt in Maastricht, sta je meteen aan de rand van het centrum. De afstand tussen het station en het Vrijthof is iets meer dan 1 km. Daar loop je in 10 minuten naar toe. Vanuit het station ga je rechtdoor richting de Sint Servaasbrug die je oversteekt. Als je de hoofdstraat volgt kom je uit op het Vrijthof.

  PARKEREN

  Parkeren kan direct onder het Vrijthof.